Partnerek

Aqualine Uszodatechnika

A veszprémi Aqualine uszodatechnika szaküzlet kínálatából beszerezhető szinte minden uszodatechnika kiegészítő, ami szükséges egy medence építéséhez és annak üzemben tartásához. Például különböző szerelési anyagok, csövek, idomok, szelepek, vízforgató szivattyúk, szűrők, rozsdamentes létrák, tisztító eszközök.

Ablak Bazár

Egy épület megjelenését nagy mértékben meghatározzák a homlokzati nyílászárók. Épp ezért, a funkcionalitás és minőség mellett fontos az is, hogy az épület jellegének megfelelő, esztétikus fa nyílászárók közül válasszunk. Sok esetben a fa ablak beépítése bizonyul a legjobb választásnak.

Műgyanta padló

A jól tisztítható, pormentes ipari padozat követelményét általában műgyanta bevonati rendszerekkel elégítik ki. A padlók, járófelületek mind az ipar és kereskedelem mind a háztartások területén az épületek leginkább igénybe vett részei, ezért kiemelkedően fontos a megfelelő műszaki és esztétikai igényeket egyaránt kielégítő padlótípus kiválasztása. Bővebben: www.mugyantapadlo.hu

Gázrugó (gasfeder) gyártás

A gázrugó, vagy más néven a gasfeder nagynyomású nitrogénnel töltött, rugó jellegű gépelem. Fő jellegzetessége, hogy karakterisztikája a mechanikus rugóénál laposabb. Összenyomáskor a rugóerő csak kis mértékben növekszik. A kitolóerőt a gázrugóban lévő gáz nyomása biztosítja, tehát a gáz nyomásától függően az azonos geometriai méretű gázrugók kitolóereje többféle lehet.

Mivel jár az ablakcsere, ha panelban lakom?

Panellakás esetén kisebb mértékű bontásra van szükség, a keletkező portól fóliával védjük a bútorokat és más berendezési tárgyakat. Először kiszedjük a régi tokot, majd ezt követően beépítésre kerül az új ablakkeret, tokszárnyak nélkül. Ezt pur habbal körbefújjuk, majd behelyezzük az ablakszárnyakat.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Best Themes Gallery, Find Free WordPress Themes and Top WordPress Themes