Rescate Boutique Hotel

Rescate Boutique Hotel

Ez a 25 szobával rendelkező ötcsillagos szálloda a legnagyobb kényelmet és kiváló szintű szolgáltatást nyújt. A szállodai tartózkodása során szobaszervizt és ébresztési szolgáltatást is igénybe vehet.
Szolgáltatások:
A recepción dolgozó szívélyes munkatársak csapata a nap 24 órájában rendelkezésére áll, és örömmel teljesíti kívánságait. Közvetlenül a szállodától is bérelhet autót, amelyet a szállodai tartózkodása során a szálloda saját parkolójában is parkolhat. Ha értéktárgyait le szeretné adni megőrzésre, rendelkezésére áll egy széf a recepciónál, de a szobában elhelyezett széfet is használhatja. A hotelszobájában levő klímaberendezés kellemes hőmérsékletet biztosít.

Képek:

Szobák:
A szobában egy minibár várja különféle finomságokkal. Ez a szálloda nemdohányzó szobákkal is rendelkezik (kérjük, hogy a foglalás során jelezze az ilyen szobatípus iránti igényét). A szoba televízióval és telefonnal rendelkezik. A hajszárító és a fürdőköpeny hozzátartozik a fürdőszoba alapfelszereltségéhez.

Sport:
A sportot kedvelő vendégek bármikor használhatják a fitnesztermet. A szauna és a masszázs mellett a szálloda számos különböző szolgáltatást kínál.

Ellátás:
A szálloda saját étterme a legkülönfélébb csemegéket kínálja.

Térkép:

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Best Themes Gallery, Find Free WordPress Themes and Top WordPress Themes